Wat te doen in Tsjechië? 400+ bezienswaardigheden

Wat te doen in Tsjechië? 400+ bezienswaardigheden

Wil je weten wat je allemaal kunt doen tijdens jouw vakantie of bezoek in Tsjechië? En ben je op zoek naar leuke uitstapjes, plaatsen, steden, activiteiten, uitkijktorens, grotten of culturele bezienswaardigheden? Wij hebben een overzicht gemaakt van de mooiste en leukste uitstapjes die je kunt doen tijdens jouw bezoek aan Tsjechië.

Bezienswaardigheden in Tsjechië

De bezienswaardigheden op de kaart zijn onderverdeeld in kleuren die de regio’s van Tsjechië zijn. Alle uitstapjes zijn overzichtelijk in de kaart weergegeven en tonen een naam, omschrijving, route beschrijving en een foto van de plaats. Klik op een pin om de informatie van de plaats te tonen. Je kunt ook eenvoudig in en uitzoomen om een overzicht te krijgen van de bezienswaardigheden bij jou in de buurt.

Niet alle bezienswaardigheden in Tsjechië zijn elke dag open. Het is belangrijk om goed naar de openingstijden te kijken als je 1 van de bezienswaardigheden gaat bezoeken.

Grotten in Tsjechië

Tsjechië beschikt ook over verschillende prachtige grotten waar je naar toe kunt gaan. Wil je een grot bezoeken in Tsjechië? We hebben een speciale kaart gemaakt met een overzicht van alle grotten in Tsjechië.